Vrijeme za nagrade i poslovne domjenke u vašoj tvrtki !!!

Zašto je prosinac posebno za tvrtke i zaposlenike

Kako Nova Godina kuca na vrata, dočekuje nas prosinac – mjesec koji zatvara godinu s veseljem i slavljem. Ovaj mjesec nije samo vrijeme za pripremu Božića i Nove Godine, već i prilika da poduzetnici analiziraju uspjehe protekle godine i planiraju korake za nadolazeću godinu.

➡️Događanja u prosincu u poslovnom svijetu

U prosincu, mnoge tvrtke organiziraju domjenke s poslovnim partnerima, što predstavlja izvrsnu priliku za umrežavanje, sumiranje poslovnih uspjeha i planiranje budućih projekata.

➡️ Iskazivanja zahvalnosti zaposlenicima

Jedan od ključnih aspekata prosinca je izražavanje zahvalnosti zaposlenicima. Najkonkretniji način za to je isplata novčanih nagrada, što ne samo da povećava zadovoljstvo i motivaciju radnika, već i potiče lojalnost prema tvrtki.

➡️ Pravne mogućnosti za neoporezive isplate u 2023. godini

Detaljno objašnjavamo kako kroz ePoreznu provjeriti isplate neoporezivih primitaka i koje su opcije dostupne za 2023. godinu, uključujući prigodne nagrade poput božićnice, darove djeci zaposlenika, nagrade za radne rezultate, te darove u naravi.

➡️ Dodatne neoporezive isplate tijekom godine

Osim prosinačkih nagrada, postoje i druge vrste neoporezivih isplata koje tvrtke mogu koristiti tijekom godine, poput prehrane radnika i CRO kartice, kako bi podržali svoje zaposlenike.

➡️ Poticanje pozitivnog radnog okruženja

Isplaćene nagrade u prosincu i domjenci nisu samo tradicija, već strateški potezi koji doprinose stvaranju pozitivnog i produktivnog radnog okruženja. Ovaj mjesec pruža idealnu priliku za tvrtke da pokažu zahvalnost svojim timovima i postave temelje za uspješnu nadolazeću godinu.

Za detaljnije informacije oko neoporezivih iznosa pročitajte članak na portalu Mentorica Biz koji je sastavila naša Helena Mirenic.

U 2024. godini bit će novi iznosi doprinosa 🤩🥳🤩🥳🤩🥳🤩.